Startseite UR

Investigation of the Origanum onites L. essential oil using the chorioallantoic membrane (CAM) assay

Demirci, Fatih und Paper, Dietrich H. und Franz, Gerhard und Başer, K. Hüsnü Can (2004) Investigation of the Origanum onites L. essential oil using the chorioallantoic membrane (CAM) assay. Journal of agricultural and food chemistry 52 (2), S. 251-254.

Im Publikationsserver gibt es leider keinen Volltext zu diesem Eintrag.

Zum PubMed-Eintrag dieses Artikels

Zum Artikel beim Verlag (über DOI)


Zusammenfassung

The in vivo test on the chorioallantoic membrane of the fertilized hen's egg (CAM assay) is a current method to determine antiangiogenic, antiinflammatory activity and toxic effects of individual compounds or complex plant extracts. The method is used for testing natural compounds in small amounts for revealing various modes of action and the complex mechanisms related to angiogenesis and ...

plus


Bibliographische Daten exportieren



Dokumentenart:Artikel
Datum:2004
Institutionen:Chemie und Pharmazie > Institut für Pharmazie > Entpflichtete oder im Ruhestand befindliche Professoren > Prof. Franz
Identifikationsnummer:
WertTyp
14733504PubMed-ID
10.1021/jf034850kDOI
Klassifikation:
NotationArt
Allantois/drug effectsMESH
Angiogenesis Inhibitors/analysisMESH
AnimalsMESH
Anti-Inflammatory Agents/analysisMESH
ChickensMESH
Chorion/drug effectsMESH
FemaleMESH
Gas Chromatography-Mass SpectrometryMESH
Monoterpenes/pharmacologyMESH
Oils, Volatile/chemistryMESH
Thymol/pharmacologyMESH
Dewey-Dezimal-Klassifikation:500 Naturwissenschaften und Mathematik > 540 Chemie
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Unbekannt / Keine Angabe
Eingebracht am:01 Dez 2011 11:37
Zuletzt geändert:01 Dez 2011 11:37
Dokumenten-ID:22844
Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de

Dissertationen: dissertationen@ur.de

Forschungsdaten: daten@ur.de

Ansprechpartner