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Comparison of enzymic activity and nanostructures in water/ethanol/Brij 35 and water/1-pentanol/Brij 35 systems

Meziani, A. und Touraud, Didier und Zradba, A. und Pulvin, S. und Pezron, I. und Clausse, M. und Kunz, Werner (1997) Comparison of enzymic activity and nanostructures in water/ethanol/Brij 35 and water/1-pentanol/Brij 35 systems. Journal of Physical Chemistry B 101 (18), S. 3620-3625.

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Zusammenfassung

The kinetics of enzyme-catalyzed alc. oxidn. has been measured in liq. water/ethanol/Brij 35 and water/1-pentanol/Brij 35 systems, essentially in the water-rich regions. For the ethanol systems it was found that the enzymic activity sharply decreases with increasing alc. concn. independently of the surfactant concn. between 0 and 22 mass %. In the case of the 1-pentanol systems the enzymic ...

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Dokumentenart:Artikel
Datum:1997
Institutionen:Chemie und Pharmazie > Institut für Physikalische und Theoretische Chemie > Lehrstuhl für Chemie IV - Physikalische Chemie (Solution Chemistry) > Prof. Dr. Werner Kunz
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1021/JP963024UDOI
Stichwörter / Keywords:enzyme alc dehydrogenase Brij35 ethanol pentanol
Dewey-Dezimal-Klassifikation:500 Naturwissenschaften und Mathematik > 540 Chemie
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Ja
Eingebracht am:30 Mai 2012 14:10
Zuletzt geändert:30 Mai 2012 14:10
Dokumenten-ID:24628
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