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Organic Reactions in Low Melting Mixtures based on Carbohydrates and L-Carnitine - A Comparsion

Ilgen, Florian und König, Burkhard (2009) Organic Reactions in Low Melting Mixtures based on Carbohydrates and L-Carnitine - A Comparsion. Green Chemistry (11), S. 848-854. (Im Druck)

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Zusammenfassung

A new L-carnitine/urea melt was developed and compared to previously reported sugar and sugar alcohol melts using several organic reactions for benchmarking. Physicochemical properties of the new L-carnitine melt, including the melting point and the polarity were determined by differential scanning calorimetry (DSC) and solvatochromatic measurements, respectively. The L-carnitine melt shows a ...

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Dokumentenart:Artikel
Datum:2009
Institutionen:Chemie und Pharmazie > Institut für Organische Chemie > Lehrstuhl Prof. Dr. Burkhard König
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1039/b816551c DOI
Stichwörter / Keywords: C-C bond formation; cycloaddition reactions
Dewey-Dezimal-Klassifikation:500 Naturwissenschaften und Mathematik > 540 Chemie
Status:Im Druck
Begutachtet:Unbekannt / Keine Angabe
An der Universität Regensburg entstanden:Unbekannt / Keine Angabe
Eingebracht am:05 Jun 2009 14:20
Zuletzt geändert:04 Jan 2011 10:31
Dokumenten-ID:7280
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