Startseite UR

On the predictability of the popularity of online recipes

Trattner, Christoph , Moesslang, Dominik und Elsweiler, David (2018) On the predictability of the popularity of online recipes. EPJ Data Science 7 (20), S. 1-39.

[img]Lizenz: Creative Commons Namensnennung 4.0 International
PDF
Download (8MB)

Zum Artikel beim Verlag (über DOI)

Andere URL zum Volltext: http://doi.org/10.1140/epjds/s13688-018-0149-5


Zusammenfassung

Popularity prediction has been studied in diverse online contexts with demonstrable practical, sociological and technical benefit. Here, we add to the popularity prediction literature by studying the popularity of recipes on two large and well visited online recipe portals (Allrecipes.com, USA and Kochbar.de, Germany). Our analyses show differences between the platforms in terms of how the ...

plus


Bibliographische Daten exportieren



Dokumentenart:Artikel
Datum:5 Juli 2018
Institutionen:Sprach- und Literatur- und Kulturwissenschaften > Institut für Information und Medien, Sprache und Kultur (I:IMSK)
Projekte:Open Access Publizieren (DFG)
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1140/epjds/s13688-018-0149-5DOI
Stichwörter / Keywords:Online recipes, Food, Popularity
Dewey-Dezimal-Klassifikation:400 Sprache > 400 Sprachwissenschaft, Linguistik
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Ja
Eingebracht am:28 Sep 2018 06:37
Zuletzt geändert:28 Sep 2018 06:37
Dokumenten-ID:37800
Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags

Downloads

Downloads im Monat während des letzten Jahres

  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de

Dissertationen: dissertationen@ur.de

Forschungsdaten: daten@ur.de

Ansprechpartner