Startseite UR

A Polyaniline with Near-Infrared Optical Response to Saccharides

DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.21056
Pringsheim, Erika ; Terpetschnig, Ewald ; Piletsky, Sergey A. ; Wolfbeis, Otto S.
[img]PDF
(162kB) - Nur für Mitarbeiter des Archivs
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 06 Jun 2011 13:18


Zusammenfassung

A sugar-binding polymer film capable of continuous sensingarises from the copolymerization of aniline and 3-aminophenylboronic acid. Its absorption spectrum between 500 and 800 nm undergoes large changes on addition of various saccharides at neutral pH, changes which are dependent on the saccharide concentration and are fully reversible. These films represent an interesting alternative to ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner