Startseite UR

Evidence for tyrosine-linked glycosaminoglycan in a bacterial surface protein

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-228532
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.22853
Peters, J. ; Rudolf, S. ; Oschkinat, H. ; Mengele, R. ; Sumper, Manfred ; Kellermann, J. ; Lottspeich, F. ; Baumeister, W.
[img]
Vorschau
PDF
(949kB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 05 Dez 2011 06:55


Zusammenfassung

The S-layer protein of Acetogenium kivui was subjected to proteolysis with different proteases and several high molecular mass glycosaminoglycan peptides containing glucose, galactosamine and an unidentified sugar-related component were separated by molecular sieve chromatography and reversed-phase HPLC and subjected to N-terminal sequence analysis. By methylation analysis glucose was found to be ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner