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Comparison of enzymic activity and nanostructures in water/ethanol/Brij 35 and water/1-pentanol/Brij 35 systems

Meziani, A., Touraud, Didier, Zradba, A., Pulvin, S., Pezron, I., Clausse, M. und Kunz, Werner (1997) Comparison of enzymic activity and nanostructures in water/ethanol/Brij 35 and water/1-pentanol/Brij 35 systems. Journal of Physical Chemistry B 101 (18), S. 3620-3625.

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Zusammenfassung

The kinetics of enzyme-catalyzed alc. oxidn. has been measured in liq. water/ethanol/Brij 35 and water/1-pentanol/Brij 35 systems, essentially in the water-rich regions. For the ethanol systems it was found that the enzymic activity sharply decreases with increasing alc. concn. independently of the surfactant concn. between 0 and 22 mass %. In the case of the 1-pentanol systems the enzymic ...

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Dokumentenart:Artikel
Datum:1997
Institutionen:Chemie und Pharmazie > Institut für Physikalische und Theoretische Chemie > Lehrstuhl für Chemie IV - Physikalische Chemie (Solution Chemistry) > Prof. Dr. Werner Kunz
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1021/JP963024UDOI
Stichwörter / Keywords:enzyme alc dehydrogenase Brij35 ethanol pentanol
Dewey-Dezimal-Klassifikation:500 Naturwissenschaften und Mathematik > 540 Chemie
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Ja
Eingebracht am:30 Mai 2012 14:10
Zuletzt geändert:30 Mai 2012 14:10
Dokumenten-ID:24628
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