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Effect of Salts on the Phase Behavior and the Stability of Nano-Emulsions with Rapeseed Oil and an Extended Surfactant

Klaus, Angelika, Gordon, J.T., Conxita, Solan, Harrar, Agnes, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2012) Effect of Salts on the Phase Behavior and the Stability of Nano-Emulsions with Rapeseed Oil and an Extended Surfactant. Langmuir 28 (22), S. 8318-8328.

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Zusammenfassung

For many decades, the solubilization of long-chain triglycerides in water has been a challenge. A new class of amphiphiles has been created to overcome this solubilization problem. The so-called extended surfactants contain a hydrophilic-lipophilic linker to reduce the contrast between the surfactant-water and surfactant-oil interfaces. In the present contribution, the effects of different ...

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Dokumentenart:Artikel
Datum:2012
Institutionen:Chemie und Pharmazie > Institut für Physikalische und Theoretische Chemie > Lehrstuhl für Chemie IV - Physikalische Chemie (Solution Chemistry) > Prof. Dr. Werner Kunz
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1021/la300435tDOI
Stichwörter / Keywords:salt phase behavior stability nanoemulsion rapeseed oil extended surfactant
Dewey-Dezimal-Klassifikation:500 Naturwissenschaften und Mathematik > 540 Chemie
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Ja
Eingebracht am:22 Jan 2013 06:43
Zuletzt geändert:22 Jan 2013 06:43
Dokumenten-ID:27188
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