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Kochen im Kontext - Am Alltag orientierte Empfehlung von Gerichten

Elsweiler, David, Harvey, Morgan und Ludwig, Bernd (2012) Kochen im Kontext - Am Alltag orientierte Empfehlung von Gerichten. Information - Wissenschaft und Praxis (Inf. Wiss. & Praxis) 63 (5), S. 324-328.

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Zusammenfassung

Eating and drinking are human everyday activities. Nevertheless, or perhaps just because of the supposed routing in doing this, the dietary habits of many people are very poor and even dangerous for health and well-being. In this contribution, the authors present their current research work that aims at developing information systems, which can alert users in case their dietary choices are poor and recommend ideas for improved behaviour.


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Dokumentenart:Artikel
Datum:2012
Institutionen:Sprach- und Literatur- und Kulturwissenschaften > Institut für Information und Medien, Sprache und Kultur (I:IMSK) > Lehrstuhl für Informationswissenschaft
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1515/iwp-2012-0057DOI
Stichwörter / Keywords:information system; nutrition; empirical analysis; recommendation system
Dewey-Dezimal-Klassifikation:000 Informatik, Informationswissenschaft, allgemeine Werke > 004 Informatik
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Ja
Eingebracht am:29 Jun 2016 11:41
Zuletzt geändert:01 Jun 2018 23:07
Dokumenten-ID:33975
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