Startseite UR

Estimating the Healthiness of Internet Recipes: A cross sectional study

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-351556
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.35155
Elsweiler, David ; Trattner, Christoph ; Howard, Simon
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 10 Feb 2017 11:41



Zusammenfassung

A government's response to increasing incidence of lifestyle-related illnesses, such as obesity, has been to encourage people to cook for themselves. The healthiness of home cooking will, nevertheless, depend on what people cook and how they cook it. In this article, one common source of cooking inspiration-Internet-sourced recipes-is investigated in depth. The energy and macronutrient content of ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner