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Salting-out and salting-in effects of organic compounds

Grundl, Gabriel, Müller, Martina, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2017) Salting-out and salting-in effects of organic compounds. Journal of Molecular Liquids 236, S. 368-375.

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Zusammenfassung

The influence of different uncharged and charged org. compds. on the Lowest Soln. Temp. (LST) of a water​/dipropylene glycol Pr ether (DPnP) mixt. is investigated. Depending on the nature of the additive, a salting-​out or salting-​in behavior could be obsd. For the binary mixt., a salting-​out effect is assocd. with a decrease of the LST with increasing additive concns. The reverse effects ...

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Dokumentenart:Artikel
Datum:2017
Institutionen:Chemie und Pharmazie > Institut für Physikalische und Theoretische Chemie > Lehrstuhl für Chemie IV - Physikalische Chemie (Solution Chemistry) > Prof. Dr. Werner Kunz
Identifikationsnummer:
WertTyp
10.1016/j.molliq.2017.03.091DOI
Stichwörter / Keywords:Salting-out; Salting-in; Organic compounds; Pentasodium phytate; Separation
Dewey-Dezimal-Klassifikation:500 Naturwissenschaften und Mathematik > 540 Chemie
Status:Veröffentlicht
Begutachtet:Ja, diese Version wurde begutachtet
An der Universität Regensburg entstanden:Ja
Dokumenten-ID:37724
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