Startseite UR

Visual Cultural Biases in Food Classification

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-434061
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.43406
Zhang, Qing ; Elsweiler, David ; Trattner, Christoph
[img]
Vorschau
Lizenz: Creative Commons Namensnennung 4.0 International
PDF - Veröffentlichte Version
(3MB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 25 Jun 2020 12:33



Zusammenfassung

This article investigates how visual biases influence the choices made by people and machines in the context of online food. To this end the paper investigates three research questions and shows (i) to what extent machines are able to classify images, (ii) how this compares to human performance on the same task and (iii) which factors are involved in the decision making of both humans and ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner