Startseite UR

How Older Citizens in Germany Perceive and Handle Their Food Environment—A Qualitative Exploratory Study

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-440826
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.44082
Rueter, Jana ; Brandstetter, Susanne ; Curbach, Janina ; Lindacher, Verena ; Warrelmann, Berit ; Loss, Julika
[img]
Vorschau
Lizenz: Creative Commons Namensnennung 4.0 International
PDF - Veröffentlichte Version
(326kB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 13 Jan 2021 10:43



Zusammenfassung

Apart from individual factors like knowledge or personal motivation, the environment also influences a person's eating behaviour. Food environments can be described as the collective physical, economic, policy and sociocultural surroundings, opportunities and conditions that influence people's food choices and nutritional status. In order to explore how older citizens in rural Germany perceive ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner