Startseite UR

Recommending Better Food Choices for Clinically Obese Users

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-493508
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.49350
Ludwig, Bernd ; Meyer, Selina ; Dietz, Julian ; Donabauer, Gregor ; Pfaffelhuber, Andreas ; Elsweiler, David
[img]
Vorschau
PDF - Veröffentlichte Version
(1MB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 04 Okt 2021 12:52



Zusammenfassung

In this demo, we present an interactive recommender system that suggests recipes to participants of a weight loss programme. Nutritional constraints imposed by the programme serve as initial information to tackle the crucial cold start problem.


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner