Startseite UR

“What Can I Cook with These Ingredients?” - Understanding Cooking-Related Information Needs in Conversational Search

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-519909
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.51990
Frummet, Alexander ; Elsweiler, David ; Ludwig, Bernd
[img]PDF - Veröffentlichte Version
(1MB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 29 Mrz 2022 04:59



Zusammenfassung

As conversational search becomes more pervasive, it becomes increasingly important to understand the users' underlying information needs when they converse with such systems in diverse domains. We conduct an in situ study to understand information needs arising in a home cooking context as well as how they are verbally communicated to an assistant. A human experimenter plays this role in our ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner