Startseite UR

Valorization of Coffee Silverskin Using Extraction Cycles and Water as a Solvent: Design of Process

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-581469
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.58146
Chemat, Aziadé ; Touraud, Didier ; Müller, Rainer ; Kunz, Werner ; Fabiano-Tixier, Anne-Sylvie
[img]Lizenz: Creative Commons Namensnennung 4.0 International
PDF - Veröffentlichte Version
(6MB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 23 Apr 2024 09:37



Zusammenfassung

Coffee silverskin is a byproduct of the coffee industry, appearing in large quantities during the roasting step. In this work, a sober and simple water process is proposed, using extractions cycles, to produce valuable products including (a) an extract rich in caffeine, (b) possibly pure caffeine, and (c) insoluble fibers. The hypothetical number of necessary cycles was calculated and compared to ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner