Startseite UR

The United European Gastroenterology green paper—climate change and gastroenterology

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-594551
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.59455
Duijvestein, Marjolijn ; Sidhu, Reena ; Zimmermann, Katharina ; Carrington, Emma V. ; Hann, Alexander ; Sousa, Paula ; Touw, Hugo R. W. ; van Hooft, Jeanin E. ; Müller, Martina
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 29 Okt 2024 13:01



Zusammenfassung

Climate change, described by the World Health Organization (WHO) in 2021 as ‘the single biggest health threat facing humanity’, causes extreme weather, disrupts food supplies, and increases the prevalence of diseases, thereby affecting human health, medical practice, and healthcare stability. Greener Gastroenterology is an important movement that has the potential to make a real difference in ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner