Startseite UR

General aneurysmatosis due to cheese consumption: Complications of an endocarditis caused by Lactococcus cremoris

Resch, Markus ; Schichtl, Thomas ; Endemann, Dierk H. ; Griese, Daniel P. ; Kasprzak, Piotr ; Djavidani, Behrus ; Fleck, Martin ; Luchner, Andreas ; Riegger, Günter A.J.



Zusammenfassung

We describe a case of endocarditis due to Lactococcus cremoris associated with cheese consumption, that caused multiple mycotic aneurysms. Antibiotic treatment combined with surgical and radiological interventions resulted in full recovery. (c) 2007 Elsevier Ireland Ltd. All rights reserved.


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner