Anzahl der Einträge: 2.
Weiss, Kathrin,
Mihály, Johanna,
Liebisch, Gerhard ,
Marosvölgyi, Tamás,
Garcia, Ada L.,
Schmitz, Gerd,
Decsi, Tamás und
Rühl, Ralph
(2014)
Effect of high versus low doses of fat and vitamin A dietary supplementation on fatty acid composition of phospholipids in mice.
Genes & Nutrition 9 (1).
Volltext nicht vorhanden.
Weiss, Kathrin,
Mihály, Johanna,
Liebisch, Gerhard ,
Marosvölgyi, Tamás,
Schmitz, Gerd,
Decsi, Tamás und
Rühl, Ralph
(2011)
Effect of Synthetic Ligands of PPAR α, β/δ, γ, RAR, RXR and LXR on the Fatty Acid Composition of Phospholipids in Mice.
Lipids 46 (11), S. 1013-1020.
Volltext nicht vorhanden.
Diese Liste wurde erzeugt am Sun Dec 22 06:38:49 2024 CET.