Anzahl der Einträge: 2.
Lange, Klaus W.,
Guo, Jianjun,
Kanaya, Shigehiko,
Lange, Katharina M.,
Nakamura, Yukiko und
Li, Shiming
(2019)
Medical foods in Alzheimer’s disease.
Food Science and Human Wellness 8 (1), S. 1-7.
Volltext nicht vorhanden.
Ohtana, Yuki,
Abdullah, Azian Azamimi ,
Altaf‐Ul‐Amin, Md.,
Huang, Ming,
Ono, Naoaki,
Sato, Tetsuo,
Sugiura, Tadao,
Horai, Hisayuki,
Nakamura, Yukiko,
Morita (Hirai), Aki,
Lange, Klaus W.,
Kibinge, Nelson K. ,
Katsuragi, Tetsuo,
Shirai, Tsuyoshi und
Kanaya, Shigehiko
(2014)
Clustering of 3D‐Structure Similarity Based Network of Secondary Metabolites Reveals Their Relationships with Biological Activities.
Molecular Informatics 33 (11-12), S. 790-801.
Volltext nicht vorhanden.
Diese Liste wurde erzeugt am Sun Dec 22 04:53:19 2024 CET.