Startseite UR

Effects of Congruent and Incongruent Stimulus Colour on Flavour Discriminations

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-373025
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.37302
Wieneke, Leonie ; Schmuck, Pauline ; Zacher, Julia ; Greenlee, Mark W. ; Plank, Tina
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 09 Mai 2018 17:38



Zusammenfassung

In addition to gustatory, olfactory and somatosensory input, visual information plays a role in our experience of food and drink. We asked whether colour in this context has an effect at the perceptual level via multisensory integration or if higher level cognitive factors are involved. Using an articulatory suppression task, comparable to Stevenson and Oaten, cognitive processes should be ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner