Startseite UR

The Influence of Diet on Tinnitus Severity: Results of a Large-Scale, Online Survey

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-535773
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.53577
Marcrum, Steven C. ; Engelke, Milena ; Goedhart, Hazel ; Langguth, Berthold ; Schlee, Winfried ; Vesala, Markku ; Simoes, Jorge p:
[img]Lizenz: Creative Commons Namensnennung 4.0 International
PDF - Veröffentlichte Version
(1MB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 19 Jan 2023 15:39



Zusammenfassung

Optimization of dietary intake is an essential component in the multidimensional effort to prevent and manage chronic disease. Recently, demand has increased for nutrition-focused management strategies for chronic tinnitus. The primary aim of this study was to evaluate 10 dietary items for their association with changes in subjective tinnitus severity. A secondary aim was to develop an algorithm ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner