Startseite UR

Nutrition in the Management of ADHD: A Review of Recent Research

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-545482
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.54548
Lange, Klaus W. ; Lange, Katharina M. ; Nakamura, Yukiko ; Reissmann, Andreas
[img]Lizenz: Creative Commons Namensnennung 4.0 International
PDF - Veröffentlichte Version
(797kB)
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 01 Aug 2023 04:59

Diese Publikation ist Teil des DEAL-Vertrags mit Springer.


Zusammenfassung

Purpose of Review Various nutrients and diet quality have been suggested to be involved in the pathophysiology of ADHD. The purpose of this review was to examine data from recent cohort studies and dietary interventions to determine whether nutrition may play a role in the management of ADHD. Recent Findings Preliminary evidence suggests that minerals might have beneficial effects on ADHD ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner