Startseite UR

Asymmetrical Use of Appendages in Food Probing by Two Ant Species

URN zum Zitieren dieses Dokuments:
urn:nbn:de:bvb:355-epub-766134
DOI zum Zitieren dieses Dokuments:
10.5283/epub.76613
Koch, Alexandra ; Nawal, Hassina ; Galante, Henrique ; Poissonnier, Laure‐Anne
Veröffentlichungsdatum dieses Volltextes: 29 Apr 2025 04:20

Diese Publikation ist Teil des DEAL-Vertrags mit Wiley.


Zusammenfassung

Lateralization, or the presence of left–right asymmetry, is a widespread phenomenon in vertebrates and has been shown to confer various adaptive advantages, as lateralized individuals tend to outperform non-lateralized ones in specific tasks. In contrast, much less is known about lateralization in invertebrates. Further investigation into lateralization in understudied invertebrate groups is ...

plus


Nur für Besitzer und Autoren: Kontrollseite des Eintrags
  1. Universität

Universitätsbibliothek

Publikationsserver

Kontakt:

Publizieren: oa@ur.de
0941 943 -4239 oder -69394

Dissertationen: dissertationen@ur.de
0941 943 -3904

Forschungsdaten: datahub@ur.de
0941 943 -5707

Ansprechpartner