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Publikationen von Karczmarczyk, Aleksandra

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Anzahl der Einträge: 5.

2018

Karczmarczyk, Aleksandra (2018) Development of biosensors for mycotoxins detection in food and beverages. Dissertation, Universität Regensburg.

2017

Karczmarczyk, Aleksandra, Haupt, Karsten und Feller, Karl-Heinz (2017) Development of a QCM-D biosensor for Ochratoxin A detection in red wine. Talanta 166, S. 193-197. Volltext nicht vorhanden.

Karczmarczyk, Aleksandra, Baeumner, Antje J. und Feller, Karl-Heinz (2017) Rapid and sensitive inhibition-based assay for the electrochemical detection of Ochratoxin A and Aflatoxin M1 in red wine and milk. Electrochimica Acta 243, S. 82-89. Volltext nicht vorhanden.

2016

Karczmarczyk, Aleksandra, Reiner-Rozman, Ciril, Hageneder, Simone, Dubiak-Szepietowska, Monika, Dostálek, Jakub und Feller, Karl-Heinz (2016) Fast and sensitive detection of ochratoxin A in red wine by nanoparticle-enhanced SPR. Analytica Chimica Acta 937, S. 143-150. Volltext nicht vorhanden.

Karczmarczyk, Aleksandra, Dubiak-Szepietowska, Monika, Vorobii, Mariia, Rodriguez-Emmenegger, Cesar , Dostálek, Jakub und Feller, Karl-Heinz (2016) Sensitive and rapid detection of aflatoxin M1 in milk utilizing enhanced SPR and p(HEMA) brushes. Biosensors and Bioelectronics 81, S. 159-165. Volltext nicht vorhanden.

Diese Liste wurde erzeugt am Sat Apr 20 04:35:33 2024 CEST.
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