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Publikationen von Trattner, Christoph

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Anzahl der Einträge: 5.

Losada, David E. , Elsweiler, David, Harvey, Morgan und Trattner, Christoph (2022) A day at the races. Applied Intelligence 52 (5), S. 5617-5632. Volltext nicht vorhanden.

Zhang, Qing, Elsweiler, David und Trattner, Christoph (2020) Visual Cultural Biases in Food Classification. Foods 9 (6), S. 823.

Trattner, Christoph , Moesslang, Dominik und Elsweiler, David (2018) On the predictability of the popularity of online recipes. EPJ Data Science 7 (20), S. 1-39.

Trattner, Christoph , Parra, Denis und Elsweiler, David (2017) Monitoring obesity prevalence in the United States through bookmarking activities in online food portals. PLoS ONE 12 (6), e0179144.

Elsweiler, David , Trattner, Christoph und Howard, Simon (2017) Estimating the Healthiness of Internet Recipes: A cross sectional study. Frontiers in Public Health 5 (16), S. 1-20.

Diese Liste wurde erzeugt am Wed Apr 24 14:26:45 2024 CEST.
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