Anzahl der Einträge: 7.
Lange, Klaus W.,
Nakamura, Yukiko,
Lange, Katharina M. und
Zhao, Hui
(2022)
Tea and depression.
Food Science and Human Wellness 11 (3), S. 476-482.
Volltext nicht vorhanden.
Ruhland, Stefanie,
Hauser, Joachim,
Kaunzinger, Ivo,
Nakamura, Yukiko,
Stollberg, Ewelina und
Lange, Klaus W.
(2020)
Effects of omega-3 fatty acids on working memory in rats with increased sugar intake.
Journal of Functional Foods 69, S. 103951.
Volltext nicht vorhanden.
Lange, Klaus W.,
Guo, Jianjun,
Kanaya, Shigehiko,
Lange, Katharina M.,
Nakamura, Yukiko und
Li, Shiming
(2019)
Medical foods in Alzheimer’s disease.
Food Science and Human Wellness 8 (1), S. 1-7.
Volltext nicht vorhanden.
Diese Liste wurde erzeugt am Sun May 19 01:23:14 2024 CEST.