Anzahl der Einträge: 9.
Artikel
Huber, Verena,
Muller, Laurie,
Hioe, Johnny,
Degot, Pierre,
Touraud, Didier und
Kunz, Werner
(2021)
Improvement of the Solubilization and Extraction of Curcumin in an Edible Ternary Solvent Mixture.
Molecules 26 (24), S. 7702.
Degot, Pierre,
Funkner, Diana,
Huber, Verena,
Köglmaier, Moritz,
Touraud, Didier und
Kunz, Werner
(2021)
Extraction of curcumin from Curcuma longa using meglumine and pyroglutamic acid, respectively, as solubilizer and hydrotrope.
Journal of Molecular Liquids 334, S. 116478.
Volltext nicht vorhanden.
Degot, Pierre,
Huber, Verena,
Hofmann, Evamaria,
Hahn, Maximilian,
Touraud, Didier und
Kunz, Werner
(2021)
Solubilization and extraction of curcumin from Curcuma Longa using green, sustainable, and food-approved surfactant-free microemulsions.
Food Chemistry 336, S. 127660.
Volltext nicht vorhanden.
El Maangar, Asmae,
Degot, Pierre,
Huber, Verena,
Causse, Jeremy,
Berthault, Patrick,
Touraud, Didier,
Kunz, Werner und
Zemb, Thomas
(2020)
Pre-nucleation cluster formation upon ethyl acetate addition to an aqueous solution of an anionic hydrotrope.
Journal of Molecular Liquids 310, S. 113240.
Volltext nicht vorhanden.
Hochschulschrift der Universität Regensburg
Diese Liste wurde erzeugt am Thu Nov 21 13:50:36 2024 CET.