Anzahl der Einträge: 7.
2023
2022
Lange, Klaus W.,
Nakamura, Yukiko,
Lange, Katharina M. und
Zhao, Hui
(2022)
Tea and depression.
Food Science and Human Wellness 11 (3), S. 476-482.
Volltext nicht vorhanden.
2020
Ruhland, Stefanie,
Hauser, Joachim,
Kaunzinger, Ivo,
Nakamura, Yukiko,
Stollberg, Ewelina und
Lange, Klaus W.
(2020)
Effects of omega-3 fatty acids on working memory in rats with increased sugar intake.
Journal of Functional Foods 69, S. 103951.
Volltext nicht vorhanden.
2019
Lange, Klaus W.,
Guo, Jianjun,
Kanaya, Shigehiko,
Lange, Katharina M.,
Nakamura, Yukiko und
Li, Shiming
(2019)
Medical foods in Alzheimer’s disease.
Food Science and Human Wellness 8 (1), S. 1-7.
Volltext nicht vorhanden.
Diese Liste wurde erzeugt am Thu Mar 28 11:03:35 2024 CET.