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Publikationen von Nakamura, Yukiko

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Anzahl der Einträge: 7.

2023

Lange, Klaus W. , Lange, Katharina M., Nakamura, Yukiko und Reissmann, Andreas (2023) Nutrition in the Management of ADHD: A Review of Recent Research. Current Nutrition Reports.

Lange, Klaus W. , Nakamura, Yukiko und Lange, Katharina M. (2023) Sport and exercise as medicine in the prevention and treatment of depression. Frontiers in Sports and Active Living 5.

Lange, Klaus W. und Nakamura, Yukiko (2023) Potential contribution of edible insects to sustainable consumption and production. Frontiers in Sustainability 4.

2022

Lange, Klaus W., Lange, Katharina M. und Nakamura, Yukiko (2022) Green tea, epigallocatechin gallate and the prevention of Alzheimer’s disease: Clinical evidence. Food Science and Human Wellness 11 (4), S. 765-770. Volltext nicht vorhanden.

Lange, Klaus W., Nakamura, Yukiko, Lange, Katharina M. und Zhao, Hui (2022) Tea and depression. Food Science and Human Wellness 11 (3), S. 476-482. Volltext nicht vorhanden.

2020

Ruhland, Stefanie, Hauser, Joachim, Kaunzinger, Ivo, Nakamura, Yukiko, Stollberg, Ewelina und Lange, Klaus W. (2020) Effects of omega-3 fatty acids on working memory in rats with increased sugar intake. Journal of Functional Foods 69, S. 103951. Volltext nicht vorhanden.

2019

Lange, Klaus W., Guo, Jianjun, Kanaya, Shigehiko, Lange, Katharina M., Nakamura, Yukiko und Li, Shiming (2019) Medical foods in Alzheimer’s disease. Food Science and Human Wellness 8 (1), S. 1-7. Volltext nicht vorhanden.

Diese Liste wurde erzeugt am Thu Mar 28 11:03:35 2024 CET.
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