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Anzahl der Einträge: 11.

Schmidt, Michael, Huber, Verena, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2024) Aromas: Lovely to Smell and Nice Solvents for Polyphenols? Curcumin Solubilisation Power of Fragrances and Flavours. Molecules 29 (2), S. 294.

Huber, Verena (2022) Advances in Green Extraction and Isolation Methods. Dissertation, Universität Regensburg.

Benkert, Claudia, Freyburger, Auriane, Huber, Verena, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2022) Development of a fully water-dilutable mint concentrate based on a food-approved microemulsion. Food Chemistry 372, S. 131230. Volltext nicht vorhanden.

Huber, Verena, Hioe, Johnny, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2022) Uncovering the curcumin solubilization ability of selected natural deep eutectic solvents based on quaternary ammonium compounds. Journal of Molecular Liquids 361, S. 119661. Volltext nicht vorhanden.

Huber, Verena, Muller, Laurie, Hioe, Johnny, Degot, Pierre, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2021) Improvement of the Solubilization and Extraction of Curcumin in an Edible Ternary Solvent Mixture. Molecules 26 (24), S. 7702.

Degot, Pierre, Huber, Verena, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2021) Curcumin extracts from Curcuma Longa – Improvement of concentration, purity, and stability in food-approved and water-soluble surfactant-free microemulsions. Food Chemistry 339, S. 128140. Volltext nicht vorhanden.

Degot, Pierre, Funkner, Diana, Huber, Verena, Köglmaier, Moritz, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2021) Extraction of curcumin from Curcuma longa using meglumine and pyroglutamic acid, respectively, as solubilizer and hydrotrope. Journal of Molecular Liquids 334, S. 116478. Volltext nicht vorhanden.

Huber, Verena, Muller, Laurie, Degot, Pierre, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2021) NADES-based surfactant-free microemulsions for solubilization and extraction of curcumin from Curcuma Longa. Food Chemistry 355, S. 129624. Volltext nicht vorhanden.

Degot, Pierre, Huber, Verena, Hofmann, Evamaria, Hahn, Maximilian, Touraud, Didier und Kunz, Werner (2021) Solubilization and extraction of curcumin from Curcuma Longa using green, sustainable, and food-approved surfactant-free microemulsions. Food Chemistry 336, S. 127660. Volltext nicht vorhanden.

Degot, P., Huber, Verena, Maangar, A. E., Gramüller, Johannes, Rohr, Lea, Touraud, Didier, Zemb, T., Gschwind, Ruth Maria und Kunz, Werner (2021) Triple role of sodium salicylate in solubilization, extraction, and stabilization of curcumin from Curcuma longa. Journal of Molecular Liquids 329, S. 115538. (Im Druck) Volltext nicht vorhanden.

El Maangar, Asmae, Degot, Pierre, Huber, Verena, Causse, Jeremy, Berthault, Patrick, Touraud, Didier, Kunz, Werner und Zemb, Thomas (2020) Pre-nucleation cluster formation upon ethyl acetate addition to an aqueous solution of an anionic hydrotrope. Journal of Molecular Liquids 310, S. 113240. Volltext nicht vorhanden.

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